Vestby Paintball

Vi tilbyr paintballutleie, noe som vi har gjort siden 1999. Du finner oss 10 minutter unna Vestby Sentrum i naturskjønne omgivelser.

Hos oss finner du 3 ulike baner for paintballspill:

  • Konkurransebane: Her vil du kunne spille på en bane som er utformet slik de er i de fleste turneringer. Det er kunstgress på bakken, og det er plassert ut oppblåsbare hindre.
  • Skogsbane: Her spiller lagene mot hverandre i ett innhegnet område i skogen. Skogsbanen vår er 6000 kvm, og byr på naturlig terreng og hindringer.
  • Bane med strategisk utplasserte vern: Dette er vår mest populære bane av god grunn. Banen er 3200 kvm, og her vil du finne vrakbiler, hus, gjerder og annet som kan benyttes som vern under spilllet.

Når du spiller hos oss har du tilgang til alle 3 baner. Dette gir en gøyal og variert spillopplevelse!

Velkommen til Vestby Paintball

Vestby Paintball ble opprettet av Kåre Svae. Han har lang fartstid innenfor paintballmiljøet, og har tidligere spilt på proffnivå internasjonalt. I dag spiller han mest for moro skyld, Samtidig har sønnen Tobias, blitt en aktiv paintball-spiller. Kåre har stort engasjement for spillet, samtidig som han vektlegger sikkerheten for alle som deltar. Ta kontakt med Kåre dersom du har spørsmål. Han svarer mer enn gjerne!

Kåre og Tobias på konkurransebanen hos Vestby Paintball